PRIMASOL RALITSA SUPERIOR GARDEN (nu)

Informatii

PRIMASOL RALITSA SUPERIOR GARDEN (nu)
Albena, Regiunea Varna, BULGARIA
Transport cu autocarul inclus
Plecari: Bucuresti

Descriere

Hotelul este situat in zona parcului, la 800 metri de plaja, magazine, restaurante, baruri, si alte facilitati. Hotelul este elegant si stilat si ocupa o pozitie de invidiat in zona parcului din Albena. Complexul este spatios si situat intr-un decor luminos si natural si ofera o gama larga de facilitati. Atmosfera relaxanta si primitoare este elementul de baza pentru a te bucura de scenariul uimitor al acestui pitoresc resort

Cazare
Hotelul are 246 camere din care 5 camere single, 238 camere duble (171 camere superior, 67 camre standard), 3 studiouri.Camerele sunt dotate cu aer conditionat.

Facilitati
Restaurant principal cu bar (deschis non-stop) - in sistem bufet, restaurant a la carte cu servire o singura data pe sezon (rezervare in avans), lobby bar, facilitati la internet, sala de conferinta, mini market, salon de coafor, salon de manichiura si pedichiura, servicii de calcatorie si spalatorie, rent a car, schimb valutar, internet fara fir in receptie si in lobby-bar, animalele de companie sunt permise contra cost.Exclusiv pentru clientii hotelului se pune la dispozitie transport cu shuttle bus dus intors pana la plaja, la fiecare 30 minute de la 9.30 dimineata pana la 5 dupa amiaza.

Hoteluri similare

MAGNOLIA HOTEL

MAGNOLIA HOTEL

33 Euro

Catre Pachet
Boryana

Boryana

41 Euro

Catre Pachet
MAGNOLIA PLUS (Lux)

MAGNOLIA PLUS (Lux)

42 Euro

Catre Pachet