PRIMASOL RALITSA AQUA CLUB

Informatii

PRIMASOL RALITSA AQUA CLUB
Albena, Regiunea Varna, BULGARIA
Transportul nu este inclus

Descriere

Situat intr-o zona linistita hotelul Ralitsa ofera un standard ridicat de cazare intr-o mediu linistit si relaxant. Clubul de echitatie din apropiere precum si terenurile de fotbal si de tenis ofera o gama larga de activitati de agreement pentru turistii acestui hotel.

LOCALIZARE

In zona parcului , la 950 m de plaja, magazine, restaurant, baruri si alte facilitate.Special pentru clientii acestui hotel , se ofera transport pana la plaja si retur , la fiecare 30 minute in intervalul orar 09:30 -17:00.

FACILITATI:

Piscina exterioara, piscine interioara , restaurant principal, Restaurant A l'a carte Ralitsa Superior, bistro Ralitsa , lobby bar, bar la piscine, snack bar, facilitate pentru internet, salon de coafura, servicii de curatatorie, serviciu rent- a-car, exchange.

Animalele de companie: sunt acceptate la cerere contra cost.

SPORT SI DIVERTISMENT:

Excursii, sporturi acvatice ( scufundari , plimbari cu barca , windsurfing, body boarding), volei pe plaja, tenis, mini-golf , club de echitatie, fotbal, basket, tenis de masa, fitness, biliar, luna-park
Divertisment: frecvente activitati in cursul zilei si de divertisment seara, care include jocuri, competitii, activitati pentru copii, spectacole, 6 zile pe saptamana.

Hoteluri similare

Laguna Mare

Laguna Mare

41 Euro

Catre Pachet
PRIMASOL RALITSA SUPERIOR

PRIMASOL RALITSA SUPERIOR

33 Euro

Catre Pachet
Arabela beach

Arabela beach

42 Euro

Catre Pachet