MPM Perun Lodge AH

Informatii

MPM Perun Lodge AH
Bansko, Regiunea Bansko, BULGARIA
Transportul nu este inclus

Descriere

Perun Lodge este un nou hotel de apartamente, la numai 3 minute de mers pe jos de telegondola, în cea mai atractivă parte a stațiunii bulgare de schi și golf din Bansko. Un autobuz gratuit de transfer până la stația de jos a liftului este oferit și Wi-Fi gratuit este oferit la zona de recepție.


Majoritatea unităților au un balcon, iar unele au o chicinetă cu un cuptor cu microunde și un ceainic electric.


Vă puteți bucura, de asemenea, de o mulțime de mese gustoase și de cocktail-uri delicioase în restaurantele primitoare și în barul elegant din hol la fața locului. Există un restaurant principal cu o grădină de iarnă și un restaurant à la carte Egur Egur cu bucătărie armeană.


Relaxați-vă în centrul spa și de fitness modern din Hotelul Perun Lodge, care oferă, de asemenea, o gamă largă de tratamente relaxante. O cameră de joacă pentru copii este disponibilă gratuit. Există la dispoziția oaspeților sala de depozitare a schiurilor, precum și o sală de conferințe.


La doar 10 minute de Bansko puteți găsi un teren de golf exclusivist. Puteți merge la schi din decembrie până în aprilie, puteți juca golf din aprilie până în noiembrie și vă puteți bucura de spa pe tot parcursul anului.

Hoteluri similare

MPM Sport

MPM Sport

44 Euro

Catre Pachet
Murite Club - ORCHIDEA - CAMELIA BUILDINGS

Murite Club - ORCHIDEA - CAMELIA BUILDINGS

18 Euro

Catre Pachet
Orphey Bansko

Orphey Bansko

22 Euro

Catre Pachet