MD COM

Informatii

MD COM
Albena, Regiunea Varna, BULGARIA
Transport cu autocarul inclus
Plecari: Bucuresti

Descriere

COM este unicul hotel din Albena cu totul destinat tinerilor. Este situatla o distanta de aproximativ 900 m. de plaja, dar distanta se compenseaza cu o linie de autobuz regulata care circula la o jumatate de ora ntre hotel i plaja (de la ora 9.30 de dimineata pana la or 5 dup masa prin intregul sezon).
n hotelul .COM veti deveni o parte din atmosfera tinereasca de neuitat a jocurilor de competitie din jurul piscinii, o petrecere pana n zori la discoteca, momente frumoase la plaja lata i curata a statunii Albena, concursuri de tir cu arc, activitati de aerobica acvatica, cursuri de fitnes, cursuri de machiaj, turnee de fotbal la cele 7 terenuri perfect intretinute din Albena, concursuri de tenis la terenurile acoperite si descoperite , voleipe plaja, fotbalpe plaja, sporturi acvatice i multe alte posibiliti si surprize. Petrecerile de sear din jurul piscinii, spectacolele la amfiteatru i ritmurile fierbinti la discotec .COM, organizate de echipa noastra de animatori, prezentatori-DJ i barmani-virtuozi, sunt destinate special Dvs!
Hotelul dispune de 327 camere, in 5 etaje.Localizare: la 900 metri de plaja.Dotari camera: mobilier modern, baie, telefon, televizor, birou, balcon.Facilitati hotel: restaurant principal cu terasa, lobby bar, snack bar, bar 'Havana' (pe plaja), discoteca, piscina exterioara de mari dimensiuni, situata in gradina, sala de fitness dotata cu aer conditionat, teren descoperit pentru gimnastica si aerobic, volei pe plaja, tenis, mini-golf, fotbal, basket, tenis de masa, biliard, bowling, coafor, acces internet, parcare, inchiriere masini, casa de schimb valutar, Luna-park.

Hoteluri similare

COMPLEX ORHIDEYA

COMPLEX ORHIDEYA

37 Euro

Catre Pachet
VITA PARK HOTEL AND VILLAS

VITA PARK HOTEL AND VILLAS

32 Euro

Catre Pachet
SLAVUNA

SLAVUNA

35 Euro

Catre Pachet