Green Wood

Informatii

Green Wood
Bansko, Regiunea Bansko, BULGARIA
Transportul nu este inclus


Pret persoana/noapte de la 21 Euro

Descriere

Green Wood Hotel & Spa are un decor elegant şi confortabil, fiind situat la 3 km de oraşul Razlog și la 6 km de stațiunea de schi Bansko, cu facilităţile sale moderne de schi şi pârtii de schi lungi de 65 km. Proprietatea se află la 300 m de terenul de golf Pirin. Puteţi utiliza gratuit piscina interioară încălzită sau piscina în aer liber, sauna, baia de aburi și zona de fitness. Accesul Wi-Fi este gratuit în întreaga proprietate.


Green Wood Hotel & Spa pune la dispoziţie o cameră a copiilor, o zonă comercială și un restaurant. Puteți savura o varietate de mâncăruri din bucătăria bulgărească și europeană, alături de o selecție de vinuri bulgărești și străine. Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor regim all inclusive şi diverse opţiuni pentru planul de masă.


Centrul spa modern Samsara este locul ideal pentru a vă îngriji trupul și sufletul, oferind un salon de frumusețe, baie de aburi, saună și o serie de masaje și tratamente cu tehnici spa asiatice și tradiționale.


Barul din hol, amplasat în apropierea șemineului, serveşte cafele aromate, băuturi înviorătoare și aperitive. Green Wood Hotel & Spa poate organiza diverse excursii și evenimente. Iarna, hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer de la/la pârtiile de schi din Bansko.

Hoteluri similare

Campanella Boutique Hotel

Campanella Boutique Hotel

21 Euro

Catre Pachet
Casa Karina AH

Casa Karina AH

46 Euro

Catre Pachet
Pirin

Pirin

40 Euro

Catre Pachet