Green Wood

Informatii

Green Wood
Bansko, Regiunea Bansko, BULGARIA
Transportul nu este inclus

Descriere

Green Wood Hotel & Spa are un decor elegant şi confortabil, fiind situat la 3 km de oraşul Razlog și la 6 km de stațiunea de schi Bansko, cu facilităţile sale moderne de schi şi pârtii de schi lungi de 65 km. Proprietatea se află la 300 m de terenul de golf Pirin. Puteţi utiliza gratuit piscina interioară încălzită sau piscina în aer liber, sauna, baia de aburi și zona de fitness. Accesul Wi-Fi este gratuit în întreaga proprietate.


Green Wood Hotel & Spa pune la dispoziţie o cameră a copiilor, o zonă comercială și un restaurant. Puteți savura o varietate de mâncăruri din bucătăria bulgărească și europeană, alături de o selecție de vinuri bulgărești și străine. Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor regim all inclusive şi diverse opţiuni pentru planul de masă.


Centrul spa modern Samsara este locul ideal pentru a vă îngriji trupul și sufletul, oferind un salon de frumusețe, baie de aburi, saună și o serie de masaje și tratamente cu tehnici spa asiatice și tradiționale.


Barul din hol, amplasat în apropierea șemineului, serveşte cafele aromate, băuturi înviorătoare și aperitive. Green Wood Hotel & Spa poate organiza diverse excursii și evenimente. Iarna, hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer de la/la pârtiile de schi din Bansko.

Hoteluri similare

Amira Boutiquie Residence Hotel

Amira Boutiquie Residence Hotel

62 Euro

Catre Pachet
Murite Club - ORCHIDEA - CAMELIA BUILDINGS

Murite Club - ORCHIDEA - CAMELIA BUILDINGS

18 Euro

Catre Pachet
Ikonomov SPA

Ikonomov SPA

15 Euro

Catre Pachet