Evelina Palace

Informatii

Evelina Palace
Bansko, Regiunea Bansko, BULGARIA
Transportul nu este inclus


Pret persoana/noapte de la 22 Euro

Descriere

Situat într-o zonă fermecătoare din Bansko, pe malul vestic al râului Glazne, Hotelul Evelina Palace se află pe drumul principal spre telecabine şi la numai 100 de metri de centrul oraşului.


Se oferă transfer gratuit la telecabine.


Proprietatea este construită în stil tradiţional bulgăresc şi este dotată cu mobilier şi facilităţi care creează o atmosferă caldă şi plăcută.


Restaurantul Hotelului Evelina serveşte delicatese marine în stil mediteranean şi preparate tipice din bucătăria bulgărească din Bansko. Acesta oferă o atmosferă relaxantă.


Barul sportiv oferă mai multe tipuri de cocktailuri, precum şi un televizor cu canale sportive; aici vă puteţi bucura împreună cu prietenii de o mică masă de tenis. Barul din hol oferă internet wireless şi serveşte cafea, precum şi o ofertă bogată de cocktailuri şi alte băuturi.


Oaspeţii pot înota într-una dintre cele mai mari piscine din regiune, pot profita de centrul de fitness şi de saune şi se pot relaxa în baia turcească.


În timpul serilor calde de vară, oaspeţii au la dispoziţie grădina de vară pitorească, cu grătar şi loc de joacă pentru copii.

Hoteluri similare

Friends_main building

Friends_main building

21 Euro

Catre Pachet
Kap House Family Hotel

Kap House Family Hotel

18 Euro

Catre Pachet
Lion Bansko

Lion Bansko

40 Euro

Catre Pachet