Blue Pearl Sunny Beach

Informatii

Blue Pearl Sunny Beach
Sunny Beach, Regiunea Burgas, BULGARIA
Transport cu autocarul inclus
Plecari: Bucuresti

Descriere

Renovat in 2012, Blue Pearl Hotel este la doar o scurt plimbare de la malul mrii.
Animatorii hotelului desfsoar divertisment si animatie sportiv pentru copii si adulti. Piscina in aer liber are o sectiune pentru copii si umbrele si sezlonguri pentru oaspeti.
Hotelul Blue Pearl de 4 stele, amplasat pe o plaj cu nisip beneficiaz de o locatie central in statiunea Sunny Beach. Are o piscin in aer liber cu sezlonguri si o sal de fitness. OaspeLLii beneficiaz de acces gratuit la conexiunea WiFi in zonele publicesi de internet gratuit prin cablu in toate camerele.
Camere :

Blue Pearl ofer oaspetilor si cazare in 16 camere duble, 58 apartamente cu un dormitor si 17 apartamente cu dou dormitoare. Toate sunt mobilate elegant si cu aer conditaionat. Acestea sunt dotate cu un televizor cu televiziune prin cablu, mini-frigider, usctor de pr, baie cu dus si un balcon.


Baruri si restaurante:

- restaurantul principal
- bar de zi
- barul din receptie
Restaurantul in regim ultra all inclusive serveste preparate culinare regionale si internaLLionale. Se ofer si buturi alcoolice de import.
Pentru copii:
Hotelul Blue Pearl ofer o piscin pentru copii si o zon de joac pentru cei mai tineri vizitatori.

Orasul vechi din Nesebar este situat la 4 km de hotel, iar staLLiunea Sveti Vlas se afl la mai puLLin de 5 km. Parcul Action Aqua Park este la 3 km de proprietate. 

Hoteluri similare

Diamant Residence Hotel&SPA

Diamant Residence Hotel&SPA

41 Euro

Catre Pachet
Chaika Beach_Chaika Resort

Chaika Beach_Chaika Resort

48 Euro

Catre Pachet
DIT Evrika Beach Club Hotel

DIT Evrika Beach Club Hotel

34 Euro

Catre Pachet