Amfibia Beach

Informatii

Amfibia Beach
Sunny Beach, Regiunea Burgas, BULGARIA
Transportul nu este inclus


de la 391.38 EUR

Descriere

Complexul Amfibia Beach este situat în partea de sud a celebrei staţiuni Sunny Beach de la Marea Neagră, aproape de Nesebăr, unul dintre cele mai vechi oraşe din Europa. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la piscina de sezon în aer liber. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele. Plaja Cacao este la 450 de metri.


Fiecare cameră este dotată cu aer condiţionat şi TV prin satelit. Există şi un frigider. La un cost suplimentar, oaspeţii pot folosi o cutie de valori. Toate camerele au un balcon cu vedere la mare. Baia are duş şi articole de toaletă gratuite.


Burgas se află la doar 35 km, iar aeroportul din Burgas este la numai 25 km. Complexul include 3 hoteluri - Amphibia, Morska Zvezda şi Fregata - toate situate direct pe plajă, cu camere confortabile, prevăzute cu balcon cu vedere superbă la mare. Înconjurate de un peisaj pitoresc, caracterizat de verdeaţă şi dune de nisip naturale, hotelurile sunt ideale pentru oaspeţi singuri, cupluri şi familii. Există un magazin alimentar la 100 de metri.

Hoteluri similare

DIT Evrika Beach Club Hotel

DIT Evrika Beach Club Hotel

501 Euro

Catre Pachet
Continental Blue (Happy Land)

Continental Blue (Happy Land)

18 Euro

Catre Pachet
Cook`s Club

Cook`s Club

205 Euro

Catre Pachet