Alba

Informatii

Alba
Sunny Beach, Regiunea Burgas, BULGARIA
Transportul nu este inclus


de la 515 EUR

Descriere

Hotelul Alba se află chiar în inima staţiunii Sunny Beach, pe promenada principală, la numai 50 m de plajă. Înconjurat de o grădină, Hotelul Alba oferă gratuit 2 piscine în aer liber, 1 piscină pentru copii, un parc acvatic pentru copii și o terasă la soare.


Hotelul Alba oferă unități de cazare spațioase și elegante, cu aer condiționat. Fiecare cameră are TV și cutie de valori. Unele unități beneficiază de zonă de relaxare cu o canapea. Baia privată are duș și cadă. Toate camerele oferă balcon privat cu mobilier de exterior.


Hotelul are 2 restaurante cu terasă, 2 baruri și un snack bar. Alba oferă activități și programe de divertisment atât pentru adulți, cât și pentru copii.


Chiar în fața hotelului se găsește staţia trenului panoramic ce face turul staţiunii şi ajunge până în centrul vechi al orașului Nesebăr, aflat la 2 km. În imediata vecinătate există o varietate de magazine, restaurante, baruri și cafenele.


La plaja Cacao şi parcul acvatic Aquapark din Sunny Beach se poate ajunge în aproximativ 15-20 de minute de mers pe jos. Aeroportul Burgas se află la 30 km, iar stațiunea Sveti Vlas la 1 km.

Hoteluri similare

Condor _SB

Condor _SB

32 Euro

Catre Pachet
Burgas Beach

Burgas Beach

45 Euro

Catre Pachet
Diamant Residence Hotel&SPA

Diamant Residence Hotel&SPA

41 Euro

Catre Pachet