Samokov_Bansko

Informatii

Samokov_Bansko
Bansko, Regiunea Bansko, BULGARIA
Transportul nu este inclus

Descriere

Înconjurat de păduri de pin, acest hotel se află în staţiunea Boroveţ, la 50 de metri de telegondolă şi la 250 de metri de teleschiuri. Reşedinţa găzduieşte un centru spa şi numeroase restaurante.


La 1300 de metri deasupra nivelului mării, Hotelul Samokov, în stil alpin, se află la 1 oră cu maşina de Sofia. Proprietatea dispune de o pistă de bowling, precum şi de biliard şi de facilităţi de tenis de masă.


Zona termală ultramodernă include un hamam, baie de aburi, saună finlandeză, băi de picioare cu săruri de mare, o piscină Kneipp şi o zonă de relaxare. Reşedinţa dispune de o sală de gimnastică, de o piscină interioară şi de un centru de înfrumuseţare cu tratamente cosmetice şi un coafor.


Camerele sunt echipate cu minibaruri, TV prin satelit şi căzi de baie. Balcoanele oferă privelişti montane.


Restaurantul Panorama de la Hotelul Samokov serveşte micul dejun tip bufet şi cina, precum şi un meniu à la carte. Terasa de grătar de lângă piscină oferă specialităţi la grătar, salate proaspete şi băuturi răcoritoare.


Samokov are un bar în hol, care serveşte prăjituri, dulciuri şi diverse cocteiluri, precum şi un bar sportiv lângă sala de gimnastică.

Hoteluri similare

Iceberg

Iceberg

15 Euro

Catre Pachet
Olymp_Bansko

Olymp_Bansko

14 Euro

Catre Pachet
Aneli

Aneli

18 Euro

Catre Pachet