Predela 2 Apartments

Informatii

Predela 2 Apartments
Bansko, Regiunea Bansko, BULGARIA
Transportul nu este inclus

Descriere

Predela 2 Aparthotel se află la doar 700 de metri de cel mai apropiat teleschi și la aproximativ 1 km de orașul vechi din Bansko. Proprietatea pune la dispoziție unități de cazare cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu și WiFi gratuit. Zona de spa include cadă cu hidromasaj, piscină interioară, baie de aburi și saună.


Toate unitățile de cazare au bucătărie sau chicinetă. Fiecare unitate de cazare oferă baie cu duș și articole de toaletă și balcon. Apartamentele includ zonă mare de relaxare, cu canapea extensibilă.


Zona de spa pune la dispoziție cadă cu hidromasaj, piscină interioară, baie de aburi și saună. Masaje sunt oferite la cerere, iar oaspeții se pot antrena la sala de sport.


Cafeneaua de lângă centrul spa servește micul dejun, băuturi calde și reci și gustări. Proprietatea are loc de joacă pentru copii. Oaspeții beneficiază de depozit pentru echipament de schi, lecții de schi și serviciul de închirieri de echipament de schi.


Gara este la 2 km, iar parcarea privată gratuită se află în fața clădirii. Serviciile de transfer de la/la aeroport sunt oferite la cerere.

Hoteluri similare

Rodina

Rodina

14 Euro

Catre Pachet
Kempinski Hotel Grand Arena

Kempinski Hotel Grand Arena

74 Euro

Catre Pachet
Casa Karina AH

Casa Karina AH

28 Euro

Catre Pachet