Mountain View Aparthotel

Informatii

Mountain View Aparthotel
Bansko, Regiunea Bansko, BULGARIA
Transportul nu este inclus

Descriere

Situat chiar vizavi de pârtia de schi principală din Bansko şi la 200 de metri de telegondolă, Mountain View Aparthotel oferă piscină interioară, saună şi cadă cu hidromasaj sezonieră. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit în toate zonele, iar în apropiere este disponibilă o parcare publică gratuită.


Fiecare apartament are TV prin cablu, o zonă de living/sufragerie şi o chicinetă complet utilată. Baia este dotată cu duş şi uscător de păr. La cerere, se oferă facilităţi de călcat. Unele unităţi au balcon privat cu vedere la munte sau la pârtia de schi.


Mountain View Aparthotel oferă un restaurant à la carte sezonier, care serveşte o varietate de mâncăruri tradiţionale bulgăreşti. De asemenea, este disponibil un snack bar, precum şi room service, la un cost suplimentar.


Serviciile şi facilităţile disponibile la un cost suplimentar includ masaje, transfer de la/la aeroport, şcoală de schi, echipament de schi şi un garaj subteran.


Bucurându-se de o locaţie convenabilă, Mountain View Aparthotel este situat la 800 de metri de centrul oraşului Bansko, unde puteţi vizita strada comercială principală Pirin. Există o varietate de restaurante, magazine alimentare, localuri cu autoservire şi baruri.

Hoteluri similare

Green Wood

Green Wood

21 Euro

Catre Pachet
Dumanov

Dumanov

15 Euro

Catre Pachet
Rodina

Rodina

14 Euro

Catre Pachet