Molerite

Informatii

Molerite
Bansko, Regiunea Bansko, BULGARIA
Transportul nu este inclus

Descriere

Locație: Boutique Hotel Molerite, de trei stele, este situat la un kilometru distanță de prima stație a teleschiului și la aproximativ 500 de metri de centrul stațiunii.
Cazare: Boutique Hotel Molerite oferă cazare în 19 camere duble și 3 apartamente cu un dormitor. Încălzirea este centrală.
Camera dubla DBL 2 + 1: Aproximativ 18 mp. Camerele duble dispun de un pat dublu sau două paturi individuale, un TV, un mini bar, o terasă și o baie cu duș și toaletă. Capacitatea maximă este de 3 adulți.
Apartament cu 1 dormitor APP 2 + 1: Aproximativ 25 mp. Apartamentele cu un dormitor constau dintr-un dormitor cu un pat dublu, un living cu mobilier extensibil, o terasă și o baie cu duș și toaletă și dispun de un TV și un mini bar. Capacitatea maximă este de 3 adulți.
Pătuțul este disponibil gratuit și la cerere prealabilă.
Hotelul și infrastructura alăturată sunt accesibile pentru persoanele cu scaune cu rotile. Hotelul nu dispune de spații, adaptate pentru cazarea persoanelor cu dificultăți de mobilitate.
Cazarea cu animale de companie nu este permisă.

Facilitati hotel: La dispoziția oaspeților, există un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri, o vină cu o capacitate de 35 de locuri, un bar cu vinuri cu o capacitate de 30 de locuri, o tavernă cu o capacitate de 200 de locuri interioare și aproximativ 60. locuri în aer liber (în grădină), o garderobă de schi pentru echipamente personale, un transfer regulat de la și de la prima stație a teleschiului și o seif la recepție.
Sport și SPA: Centrul SPA al Boutique Hotel Molerite este dotat cu o saună finlandeză, o baie de aburi, fitness și un cabinet de masaj. Masajele sunt disponibile la cererea prealabilă.

 Boutique Hotel MOLERITE *** :

Alimente:
Mic dejun - 07.30 - 09.30 în timpul iernii / 08.00 - 10.00 în timpul verii, toamna și primăvara
Cina - 19.00 - 21.00 (dacă se alege un supliment pentru HB)
* În funcție de numărul de oaspeți, micul dejun și cina sunt servite fie în bufet, fie în meniu.

Sport și divertisment:

Dulap de schi pentru echipament personal
Transfer regulat la și de la prima stație a teleschiului
Sauna
Baie de aburi
Fitness

Parcare: în aer liber, fără gardă, după disponibilitate

Hoteluri similare

Hermes

Hermes

22 Euro

Catre Pachet
Gardenia

Gardenia

15 Euro

Catre Pachet
MPM Sport

MPM Sport

44 Euro

Catre Pachet