Lazur FH

Informatii

Lazur FH
Bansko, Regiunea Bansko, BULGARIA
Transportul nu este inclus

Descriere

Family Hotel Lazur este situat la 200 de metri de pădurile de pini de la poalele Munților Pirin. Hotelul are facilități de saună gratuite și asigură tratamente de masaj la un cost suplimentar.


Camerele de la Lazur Family Hotel sunt dotate cu TV prin cablu și baie privată cu duș sau cadă. Decorul modern și culorile pastel le oferă oaspeților o atmosferă caldă.


Hotelul include un restaurant care servește mâncăruri bulgărești și internaționale în timpul iernii. Zona de luat masa este prevăzută cu un TV cu ecran plat, montat pe perete, precum și un șemineu de cărămidă.


Se furnizează un serviciu de transfer de la/la aeroport și room service. Lazur are depozit pentru echipament de schi, WiFi gratuit și recepție cu program nonstop. Micul dejun este disponibil la cerere și la un cost suplimentar.


La telecabina Todorka se poate ajunge în 5 minute cu mașina. Hotelul Lazur se află la doar 15 minute cu mașina de clubul de golf și agrement Pirin, de Parcul Natural Belasitsa și de izvoarele termale din Banya.

Hoteluri similare

Kap House Family Hotel

Kap House Family Hotel

18 Euro

Catre Pachet
Evelina Palace

Evelina Palace

22 Euro

Catre Pachet
Emerald SPA

Emerald SPA

28 Euro

Catre Pachet