Holiday Group

Informatii

Holiday Group
Bansko, Regiunea Bansko, BULGARIA
Transportul nu este inclus


Pret persoana/noapte de la 33 Euro

DescriereSituat la intrarea în Bansko, acest hotel unic oferă camere curate și confortabile într-o atmosferă destinsă și primitoare.


Hotelul Holiday Group oferă sejururi excelente pentru a vă putea bucura pe deplin de frumusețea și ambianța incitantă din cea mai modernă stațiune de schi din Bulgaria. Orașul Bansko se află în partea de nord-est a muntelui Pirin și la aproximativ 160 km spre sud de capitala Sofia. Bansko este deosebit de apreciat de turiștii străini, fermecați de combinația între arhitectura renascentistă și facilitățile de ultimă generație.


Personalul hotelului poate aranja o varietate de activități de petrecere a timpului liber și de divertisment, inclusiv călărie, rafting și ciclism montan. După o zi plină, oaspeții pot savura preparate tradiționale bulgare, mâncăruri locale și pizza la tavernă.
Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Bansko! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Hoteluri similare

Orphey Bansko

Orphey Bansko

22 Euro

Catre Pachet
Elitsa Family Hotel

Elitsa Family Hotel

15 Euro

Catre Pachet
Evelina Palace

Evelina Palace

22 Euro

Catre Pachet