Campanella Boutique Hotel

Informatii

Campanella Boutique Hotel
Bansko, Regiunea Bansko, BULGARIA
Transportul nu este inclus


Pret persoana/noapte de la 21 Euro

Descriere

Campanella Boutique Hotel este o proprietate nouă, elegantă, situată în centrul orașului vechi din Bansko, aproape de Biserica Sfânta Treime, casa muzeală Nikola Vapțarov și multe puncte de atracție istorice. Strada principală frumoasă Pirin se află la mică distanță de mers pe jos.


Restaurantul hotelului oferă atmosferă romantică, primitoare, precum și mâncăruri deosebite, pregătite cu produse de la ferme ecologice. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit și parcare publică gratuită, în funcție de disponibilitate.


Toate camerele, studiourile și apartamentele au vedere frumoasă la munte, minibar, TV, DVD, acces gratuit la internet și seif.


Servicii de masaj sunt disponibile la cerere și la un cost suplimentar. La cerere, proprietatea poate aranja activități de călărie sau vizite la monumente istorice și zone deosebite. Restaurantul oferă meniu internațional cu produse ecologice.


Telegondola este la 10-15 minute de mers pe jos de proprietate. Hotelul oferă serviciul gratuit de transfer pe tot parcursul anului. Puteți să cumpărați permis de schi direct de la proprietate. Hotelul pune la dispoziție depozit pentru echipament de schi.

Hoteluri similare

Emerald SPA

Emerald SPA

28 Euro

Catre Pachet
Aseva house

Aseva house

17 Euro

Catre Pachet
Pirina Club Family Hotel

Pirina Club Family Hotel

14 Euro

Catre Pachet