Bio-hotel Moravsko selo

Informatii

Bio-hotel Moravsko selo
Bansko, Regiunea Bansko, BULGARIA
Transportul nu este inclus

Descriere

Despre Bio Hotel Farm Moravsko Selo, Bansko – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite

Complexul Moravsko Selo a inceput sa lucreze in 2007, cand bio si ecologia nu erau cuvinte obisnuite, iar producerea hranei proprii a fost considerata o ocupatie destul izolata.

Pe o suprafață de 14 hectare, la 1100 de metri deasupra nivelului mării, am creat unul dintre primele hoteluri familiale, cu accent pe producția ecologică, agricultura durabilă și modul de viață conștient de mediul înconjurător. De atunci până în această zi continuăm eforturile noastre de a dezvolta și de a îmbunătăți spațiul din jurul nostru, fără a face rău și fără a schimba esența sa.

Ferma noastră de familie este situată în zona Betolovoto, la numai 10 km de orașul Razlog, la 15 km de Bansko și la 140 km de Sofia. Ferma este amplasată între munții Pirin și Rila, la numai un kilometru de drumul principal Velingrad-Bansko. Se compune din patru case de oaspeți separate cu șantiere, restaurant și o zonă cu sere, fermă, terenuri agricole, grădină de vară, teren de fotbal mic și pescărie. Natura este peste tot în jurul tău - pajiști nesfârșite și munți înalți. În fiecare dimineață, când vă treziți, puteți gusta munții din jur într-o ceașcă de ceai aromat fierbinte.

În cele patru case pot fi cazați 40-60 de persoane. Pentru grupuri mai mari vom oferi opțiuni de cazare. Vă puteți organiza nunta, sărbătorile de familie, team building-ul, antrenamentul sau școala verde aici cu noi! Va fi o mare plăcere să fim gazda voastră. Vă vom acorda o atenție deosebită și vă vom bucura să vă împărtășim aceste momente. Restaurantul este potrivit pentru oaspeții hotelului, unde se pot gusta rețete delicioase, tradiționale, de casă și sănătoase, produse din produse ecologice din ferma noastră. Avem internet pentru oaspeții noștri, dar probabil că nu vor avea nevoie de ea pentru că natura predispune la lucruri atât de diferite - de a citi cărți, de a vorbi cu prietenii și de a scăpa complet de viața de zi cu zi.

Facilități suplimentare

Hotel Bio Farm & Hotel Moravsko selo, Razlog va ofera urmatoarele facilitati: parcare, restaurant, loc de joaca pentru copii, barbeque, cafenea, televizor, bucatarie, cablu tv, tv satelit, incalzire, internet, baie / c. card de credit, animale de companie acceptate, playgound fotbal, gradina de vara, taverna


Localizare: Area Predela Boikov Rid, 2770 Boykov Rid, Bulgaria

Hoteluri similare

Pirina Club Family Hotel

Pirina Club Family Hotel

14 Euro

Catre Pachet
Durchova Kashta Family Hotel

Durchova Kashta Family Hotel

13 Euro

Catre Pachet
Pirin

Pirin

40 Euro

Catre Pachet