Bariakov Family Hotel

Informatii

Bariakov Family Hotel
Bansko, Regiunea Bansko, BULGARIA
Transportul nu este inclus

Descriere

Acest hotel este situat la 150 de metri de telegondola din staţiunea Bansko și oferă vedere la munţii Pirin. Facilităţile de relaxare includ saună şi masaj. De asemenea, hotelul pune la dispoziţie o şcoală de schi, precum şi acces WiFi gratuit în întreaga proprietate.


Hotelul Bariakov Family oferă camere cu TV prin cablu şi frigider. Fiecare include baie privată cu uscător de păr. Accesul WiFi este disponibil gratuit în zonele publice ale hotelului. Hotelul poate oferi mese de cină.


Oaspeții pot savura mâncăruri bulgăreşti tradiţionale la Taverna Baryakova, situată la 800 de metri. De asemenea, hotelul organizează degustări de vinuri şi oferă facilităţi de grătar pentru mese în aer liber.


Hotelul Bariakov poate organiza picnicuri, excursii montane cu ghid şi şedinţe de echitaţie. Personalul serviabil vă poate ajuta să planificaţi o excursie la oraşul Melnik, Mănăstirea Rozhen, Mănăstirea Rila sau în zona satelor Dobarsko Belitsa. La cerere şi la un cost suplimentar sunt disponibile servicii de transfer de la/la aeroporturile din Sofia, Plovdiv și Salonic, toate fiind situate la 160 km.

Hoteluri similare

Durchova Kashta Family Hotel

Durchova Kashta Family Hotel

13 Euro

Catre Pachet
Ikonomov SPA

Ikonomov SPA

15 Euro

Catre Pachet
Lion Bansko

Lion Bansko

40 Euro

Catre Pachet