3 Mountains Hotel

Informatii

3 Mountains Hotel
Bansko, Regiunea Bansko, BULGARIA
Transportul nu este inclus

Descriere

Situat la 1,5 km de zona de schi Kulinoto, Hotelul 3 Mountains are un centru spa pe 2 niveluri. Restaurantul servește preparate din bucătăria tradițională bulgară. Există şi o sală de biliard.


Camerele de la Hotelul 3 Mountains sunt dotate cu TV LCD, minibar, birou și baie cu duș. Fiecare cameră are balcon cu vedere la munţii Pirin şi Rodopi. Camerele sunt amenajate în stil alpin şi au design inspirat de anotimpuri, reprezentând toamna, vara şi iarna.


Hotelul 3 Mountains are un bar în hol cu acces gratuit la internet WiFi. Există şi o zonă special amenajată pentru copii. Centrul spa cuprinde 2 saune, baie de aburi, piscină cu apă minerală, duș aventură, un tub șoc, cameră de relaxare și 3 camere de masaj.


Oaspeții pot închiria biciclete sau se pot bucura de plimbări, drumeții și călărie în mediul înconjurător. Clubul de golf Pirin Country este la 2 km, iar orăşelul Razlog se află la mai puţin de 4 km.


În timpul sezonului de schi, proprietatea poate aranja, la cerere, un serviciu de transfer gratuit la zona de schi Bansko, situată la 6 km de hotel.

Hoteluri similare

All Seasons Club

All Seasons Club

20 Euro

Catre Pachet
Orphey Bansko

Orphey Bansko

22 Euro

Catre Pachet
Maraya

Maraya

15 Euro

Catre Pachet